top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoxanne Filion

Start of something new again

Welkom op mijn blog!


Gewoon lekker alles delen. Bloggen, vloggen, tv en instagram.


Zoals de meeste van jullie wel weten gebeurd er best veel in mijn leven en vind ik het leuk om dit te delen. Sinds het programma B&B vol liefde is daar alleen maar meer bijgekomen want nu zijn het niet alleen maar vrienden en familie die meekijken in mijn leven. Super leuk!

Eerlijk gezegd heeft bloggen mij altijd een beetje tegengestaan omdat ik nooit goed ben geweest in Nederlandse spelling (serieus onze grammatica?...). Ben altijd beter geweest in in het Engels schrijven maar ja inmiddels is 74,4% van mijn volgers Nederlands. Dus bij dezen mijn excuses voor mijn spelling. Als je niet tegen foutjes kan, sorry alvast.


Waarover ik ga bloggen? Over mijn tuinleer avonturen, recepten, reizen, B&B tips and tricks maar in deze blog wil ik vooral kwijt dat mijn eerste vlog online staat!

Na 7 jaar heb ik weer een vlog gemaakt. Ik vond het toen al super leuk om te doen maar werkte nog fulltime en kon dus niet alles over dag filmen. Wat je dan op een gegeven moment gaat krijgen is dat je dingen gaat doen om vooral content te krijgen voor je vlog in je vrije tijd. Het koste mij op een gegeven moment te veel energie. Na B&B vol liefde werd er veel naar gevraagd om zo toch nog mee te kijken in mijn leven. Ik was wel 5 keer begonnen maar door de drukte vergat ik elke keer te filmen en zette ik niet echt door. Deze keer heb ik doorgezet en merkte ik weer hoe leuk ik het editen vind. Het is voor jezelf ook leuk om een soort dagboek in beeld te hebben.


Er zijn nog veel dingen die ik moet leren als ik er naar terug kijk. De kleurinstelling is nog niet goed, goede muziek vinden is een uitdaging, kwaliteit van het beeld is nog niet top, heb geen teaser gemaakt voor op instagram etc etc. zo kan ik nog wel meer dingen opnoemen. Echter als ik elke keer wacht tot het helemaal naar mijn zin is in mijn onderneming zou ik nooit voor mezelf begonnen zijn... je moet een keer een start maken en vanuit daar gaan bouwen.


Without further ado... (klinkt beter in het Engels) hier is mijn eerste vlog! Graag je support door te abboneren en te liken en laat zelfs een comment achter wat je er van vind op YouTube. Alvast bedankt!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page